Bezorging & betaalmogelijkheden

Bezorging & betaalmogelijkheden

Bezorging

Al onze producten worden diepgevroren (-18˚c) aangeleverd door onze transporteur I&L Logistiek. Een dag voor levering ontvangt u een email met daarin de verwachte levertijd. De levertijd wordt aangeven door middel van een bezorgvenster van ongeveer twee uur. 

Vaste gebiedsdagen
Om alle bestellingen zo efficiënt mogelijk te verwerken worden de leveringen gebundeld en op vaste gebiedsdagen in Nederland bezorgd. In onderstaande tabel kunt u de bestel- & bezorgdag(en) van uw postcode bekijken.

Let op: mogelijke uitzonderingen van toepassing, waaronder feestdagen.

Postcode range Besteldag(en)  Bezorgdag(en) 
10** t/m 42**

 

Maandag (voor 14:00 uur) Woensdag
43** t/m 47** Maandag (voor 14:00 uur) Donderdag
48** t/m 57**

 

Maandag (voor 14:00 uur) Woensdag
58** t/m 64**

 

Maandag (voor 14:00 uur) Donderdag
65** t/m 99**

 

Maandag (voor 14:00 uur) Woensdag

Verzendkosten

Om uw order diepgevroren (-18˚c) thuis te bezorgen hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25,-. De verzendkosten per bestelling bedragen €8,95. Bestellingen vanaf €75,- worden gratis verzonden. 

 

België
Leveringen in België zijn mogelijk. De verzendkosten per bestelling bedragen €39,95 voor de meeste postcodes. Deze kosten liggen zo hoog, omdat onze transporteur zelden in België levert en daarbij de transportkosten voor diepgevroren producten een stuk hoger liggen dan doorgaanse pakketten. Let op: het is mogelijk dat we extra kosten moeten regelen voor de verzending in België. Mocht dit het geval zijn, zullen we ten alle tijde contact opnemen voordat we de bestelling verzenden.
Mocht u de precieze verzendkosten voor uw postcode vooraf willen weten, dan kunt u bellen naar 0497 336 278.

Betaling

Particulier
IDEAL 
Bij deze betaalwijze wordt de betaling direct afgeschreven van uw rekening. Zodra u de bestelling heeft geplaatst en betaald ontvangt u een bevestigingsmail. Controleer de gegevens van de bevestigingsmail, indien deze niet correct zijn graag direct contact opnemen via info@fijn-proevers.nl. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen door ons. 

Zakelijk
iDEAL
Bij deze betaalwijze wordt de betaling direct afgeschreven van uw rekening. Zodra u de bestelling heeft geplaatst en betaald ontvangt u een bevestigingsmail. Controleer de gegevens van de bevestigingsmail, indien deze niet correct zijn graag direct contact opnemen via info@fijn-proevers.nl. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen door ons. 

Op rekening
Bij deze betaalwijze ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail en een e-mail met de digitale factuur. Controleer de gegevens van de e-mails, indien deze niet correct zijn graag direct contact opnemen via info@fijn-proevers.nl. Bij het plaatsen van de bestelling kan er een kostenplaats/referentie nummer worden ingevuld voor de administratie. De factuur dient binnen 14 werkdagen te worden voldaan.