Dagmenu voorbeeld

Dagmenu voorbeeld

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Dagmenu voorbeeld

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Dagmenu voorbeeld

We hebben allemaal andere eetvoorkeuren, ander eetgewoontes en allemaal verschillende favoriete gerechten. De een houdt van vlees, terwijl de andere vis prefereert. Sommige mensen houden meer van groenten, terwijl anderen meer van fruit houden. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer verschillen.

Omdat wij iedereen heerlijke eetmomenten willen bieden, zijn de producten van Fijnproevers ontwikkeld. Maar op welke manier kunnen de producten van Fijnproevers worden gebruikt gedurende de dag? Om u te helpen, hebben wij een voorbeeld dagmenu ontwikkeld (zie afbeelding, of download hier het dagmenu).

U kunt bijvoorbeeld de dag beginnen met een smoothie mango als ontbijt. De tussendoortjes frisse komkommer en smakelijke kip zijn een heerlijke combinatie voor uw tussendoortje in de ochtend! Houdt u meer van zoet, of heeft u visite? Denk dan bijvoorbeeld aan de koekjes of de hartjes bonbons. Wanneer het tijdstip nadert dat u wilt lunchen, kunt u een heerlijke soep kort opwarmen in de magnetron. Dit kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met de tussendoortjes zachte zalm en stevige wortel, en een chocolade dessertje. Voor uw tussendoortje in de middag raden wij u aan om bijvoorbeeld een smoothie, of twee tussendoortjes naar keuze te nuttigen. Heeft u liever een snack? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Voor het diner hebben wij samengestelde menu’s, welke u eenvoudig kunt bestellen. Een menu bestaat uit een soep, twee tussendoortjes, en een dessertje. Doordat we verschillende menu’s hebben samengesteld, is er voor ieder wat wils, en kunt u eenvoudig variëren! Ten slotte, heeft u visite, of een andere sociale aangelegenheid? Dan zijn bijvoorbeeld de kaas-, of kipblokjes een heerlijke aanvulling in de avond!

Voor de ‘grote’ eters kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een extra tussendoortje. Daarnaast zijn de producten van Fijnproevers ook goed te combineren met andere producten die u al gebruikt.

Heeft u vragen over het gebruik van de producten van Fijnproevers? Wij beantwoorden ze graag!