Fijnproevers op het DCN en ALS congres

Fijnproevers op het congres

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Fijnproevers op het congres

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Fijnproevers op het DCN en ALS congres

Benieuwd naar de producten van Fijnproevers, de consistentie en de smaken?
Wij zijn aanwezig bij het DCN congres op 18 september en bij het ALS congres op 27 september.

Tijdens het DCN congres in Veenendaal zijn er verschillende onderwerpen en ontwikkelingen die worden besproken met de deelnemers. Ook zijn er een aantal sprekers die vertellen over onder andere de invloed van medicatie, gedragstherapie en preventie door voeding. Fijnproevers is ook aanwezig met alle producten en informatie.

Het ALS Zorgverleners Congres in Ede is voor alle professionals die zorg verlenen aan patiënten met ALS, PSMA en PLS. Deelnemers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook worden er verschillende interactieve workshops georganiseerd over belangrijke onderwerpen. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt waar Fijnproevers te vinden is. Wij vertellen u meer over ons assortiment, de voordelen en de gebruikswijze.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over Fijnproevers. U kunt bij ons terecht voor meer informatie over kauw- en slikproblemen bij ouderen of ziekten, de consistentie van aangepaste voeding (IDDSI), energie- en eiwitverrijkte voeding, amylase resistentie en over onze voedingswaarden.

Fijnproevers aanwezig op ALS en DCN congres