Vier de feestdagen

Vier de feestdagen

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste Fijnproevers nieuws!

Vier de feestdagen

De Sint zal dit weekend weer ons land bezoeken, wat we van nature associëren met een hoop zoete lekkernijen. Deze zoete lekkernijen zijn helaas niet voor iedereen geschikt.

Gelukkig gaat de foodwereld met de tijd mee: voortaan kun je in (bijna) iedere supermarkt bijvoorbeeld glutenvrije en vegan pepernoten verkrijgen. Toch blijft er een grote groep achter die hun dagelijkse voeding vaak niet in de supermarkt kan terugvinden, en dus al zeker geen lekkernijen.

Fijnproevers is geschikt voor mensen met kauw- en slikproblemen. Onze producten zijn eiwit- en energieverrijkt: iets wat mensen die kauw- en slikproblemen vaak extra nodig hebben. Daarnaast zijn onze Fijnproevers amylase resistent, waarbij de voeding niet reageert met het speeksel in de mond en er dus geen structuurverandering mogelijk is.
Vanaf half oktober zijn onze Fijnproevers Pepernoten verkrijgbaar in de webshop. Een jaarlijks terugkomende lekkernij voor tijdens de feestdagen. Ze smelten langzaam in de mond, waardoor men deze op een veilige manier kan nuttigen en mee kan genieten van deze fijne periode van het jaar.