Video’s

Hier vindt u meer informatie en gebruikstips over onze producten

Video’s

Hier vindt u meer informatie en gebruikstips over onze producten

Gebruikstips Smoothies

Laat de smoothie 5 tot 7 uur in de koelkast ontdooien. De smoothie kan direct vanuit de koeling (binnen 48u na te zijn ontdooid) geconsumeerd worden.  Let op niet opwarmen! Indien gewenst kunt u de smoothie verdunnen met water of melk, hierna goed doorroeren.

Gebruikstips Soepen

Laat de soep 5 tot 7 uur in de koelkast ontdooien. Een ontdooide soep met deksel opwarmen in een magnetron (± 1,5 minuut op 800 watt). Een diepgevroren soep eerst 6 minuten met deksel ontdooien op de ontdooistand, en daarna opwarmen (± 1,5 minuut op 800 watt). Indien gewenst kunt u de soep verdunnen met water, bouillon of melk, hierna goed doorroeren.

Gebruikstips Tussendoortjes

Laat het tussendoortje 2 tot 4 uur in de koelkast ontdooien. Het tussendoortje kan direct vanuit de koeling (binnen 48u na te zijn ontdooid) geconsumeerd worden.  Let op niet opwarmen!

Gebruikstips Dessertjes

Laat het dessertje 2 tot 4 uur in de koelkast ontdooien. Het dessertje kan direct vanuit de koeling (binnen 48u na te zijn ontdooid) geconsumeerd worden.  Let op niet opwarmen!

Gebruikstips Snacks

Laat de snack 2 tot 4 uur in de koelkast ontdooien. De snack kan direct vanuit de koeling (binnen 48u na te zijn ontdooid) geconsumeerd worden.  Let op niet opwarmen!